Opcje widoku
Powiększ tekst
Powiększ tekst
Pomniejsz tekst
Pomniejsz tekst
Kontrast
Kontrast
Podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Reset
Reset

Pierogi z kapustą i kaszą perłową

Pierogi z kapustą i kaszą perłową

KOLOROWE NUTKI pod okiem babć uczyły się lepić pierogi. Wyszły przepyszne. 

 

Składniki

  •  500 g kiszonej kapusty
  • 150 g kaszy perłowej
  • duża cebula
  • sól  do (smaku)
  • pieprz czarny do (smaku)
  • 500 g mąki typ 500
  • szklanka gorącej wody 
  • łyżeczka soli morskiej
  • jajko
  • 3 łyżki oleju
Data dodania: 2024-01-07 07:41:04
Data edycji: 2024-01-07 08:10:37
Ilość wyświetleń: 56
Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Biuletynu Informacji Publicznej